COMMUNITY

De verdeeldheid in de maatschappij wordt steeds groter. In enorme flats en werkplekken ver verwijderd van de rest van de wereld verliezen we het contact met elkaar. Gezonde communities die groeien in én tussen buurten zijn van essentieel belang in de maatschappij.

Wat speelt er?

Een gezonde samenleving groeit samen verder. Daarom nemen we sociale duurzaamheid mee in de ontwikkeling van projecten. We ontwikkelen niet alleen woningen, maar ook plekken waar het makkelijk is om je buren te leren kennen, en iets voor elkaar te betekenen zonder je privacy op te geven. Open ontmoetingsplekken, speeltuinen, parken en buurthuizen creëeren saamhorigheid. Zo bouwen we niet aan buurten, maar aan communities, door rekening te houden met diversiteit, sociale cohesie, veiligheid en voorzieningen.

Wat speelt er?

Wat zijn voor jou belangrijke woonwensen?Wat speelt er nog meer?

Happy Living

De mentale en fysieke gezondheid van de samenleving is steeds belangrijker aan het worden.

Sustainable Earth

De samenleving van morgen houdt rekening met de aarde. Zo kunnen we met elkaar vooruit.

Connection

Onze leefwereld groeit. Wij groeien als mensen mee. De mobiliteit tussen ons wordt steeds belangrijker.

Wat doen we nu?

Op het gebied van community zijn we in woon- en werkprojecten bezig om mensen dichter bij elkaar te brengen. Zo creëren we plekken met een verhoogde sociale duurzaamheid. Ontdek hieronder onze projecten waar een community een grote rol speelt. 

Welk project spreekt jou aan?GoodLife Barometer

Benieuwd naar hoe belangrijk saamhorigheid is in jouw buurt? Er zijn veel factoren die van invloed zijn op community en andere maatschappelijke thema’s die spelen in de buurt. Met onze barometer tool ontdek je hoe buurten in Nederland scoren op maatschappelijke vlakken, en de onderliggende thema’s als diversiteit, veiligheid en sociale cohesie. Voer hieronder je postcode in en bekijk jouw buurt.

vul je postcode in
GoodLife Barometer

Wat betekent community voor jou?

Bij GoodLife vormen we samen de maatschappij van morgen. We zijn benieuwd naar jouw kijk op wat er speelt. Kom hier in contact en laat jouw mening horen

Neem contact op
Wat betekent community voor jou?