HAPPY LIVING

Gezond leven is erg belangrijk geworden in de afgelopen jaren. We zijn enorm trots op de healthy generation, die veel sport, goed eet en mentaal op zichzelf past. Het begint bij jezelf, maar houdt daar niet op. De wereld om ons heen faciliteert onze levensstijl, zowel fysiek als mentaal.

Wat speelt er?

Gezond leven kun je als ontwikkelaar stimuleren. Het toevoegen van plekken voor ontmoeten en ontspannen draagt daar aan bij. Genoeg paden om te bewandelen, parken om in te sporten, en gezonde eetplekken in de buurt zorgen voor een goede fysieke en mentale gezondheid. We noemen dit ‘happy living’. We ontwikkelen happy living in onze projecten door rekening te houden met geluk, eenzaamheid, luchtkwaliteit en gezondheid van de mensen die er nu, en straks leven.

Wat speelt er?

Wat levert voor jou de belangrijkste bijdrage aan gezondheid en geluk in jouw buurt?Wat speelt er nog meer?

Community

De sociale duurzaamheid binnen de samenleving groeit. We staan voor elkaar klaar.

Sustainable Earth

De samenleving van morgen houdt rekening met de aarde. Zo kunnen we met elkaar vooruit.

Connection

Onze leefwereld groeit. Wij groeien als mensen mee. De mobiliteit tussen ons wordt steeds belangrijker.

Wat doen we nu?

Op het gebied van happy living zijn we in woon- en werkprojecten bezig om de grenzen te verleggen. We ontwikkelen met de menselijke maat. Ontdek hieronder onze projecten waar happy living een grote rol speelt.

Welk project spreekt jou aan?

GoodLife Barometer

Benieuwd naar hoe gezond jouw buurt is? Er zijn veel factoren die van invloed zijn op healthy living en andere maatschappelijke thema’s die spelen in de buurt. Met onze barometer tool ontdek je hoe buurten in Nederland scoren op maatschappelijke vlakken, en de onderliggende thema’s als geluk, eenzaamheid en gezondheid. Voer hieronder je postcode in en bekijk jouw buurt.

vul je postcode in
GoodLife Barometer

Wat betekent happy living voor jou?

Bij GoodLife vormen we samen de maatschappij van morgen. We zijn benieuwd naar jouw kijk op wat er speelt. Kom hier in contact en laat jouw mening horen

Neem contact op
Wat betekent happy living voor jou?