CONNECTION

Meten is weten. Onze leefwereld groeit en de uitbreiding van de stad zorgt voor grotere afstanden tussen wonen en werk, plezier of winkelen. Verbonden zijn is belangrijk; zowel met elkaar als met de wereld. Door bereikbaar te blijven, ontwikkelen we samen de maatschappij van morgen.

Wat speelt er?

De maatschappij groeit. De toekomstbestendigheid van een buurt wordt daardoor steeds belangrijker. Daarom zijn mobiliteit én energietransitie belangrijke aandachtspunten in onze ontwikkelingen. We kijken naar de afstand tot bijvoorbeeld het station of de winkelstraat, maar ook naar de dichtstbijzijnde publieke voorzieningen als sport- en speelplekken, fietspaden en natuurgebieden. Zo blijven we allemaal connected.

Wat speelt er?

Welke vormen van mobiliteit zie jij graag terug in jouw buurt?
Wat speelt er nog meer?

Community

De sociale duurzaamheid binnen de samenleving groeit. We staan voor elkaar klaar.

Sustainable Earth

De samenleving van morgen houdt rekening met de aarde. Zo kunnen we met elkaar vooruit.

Happy Living

De mentale en fysieke gezondheid van de samenleving is steeds belangrijker aan het worden.

Wat doen we nu?

Binnen onze ontwikkelingen werken we hard aan duurzame vormen van mobiliteit. We streven naar een toekomstbestendige manier van vervoer waarbij verplaatsingsgedrag minder nadelige gevolgen heeft voor het milieu. Ontdek hieronder onze projecten waarin connection een grote rol speelt

Welk project spreekt jou aan?
GoodLife Barometer

Benieuwd naar hoe goed jouw buurt verbonden is? Er zijn veel factoren die van invloed zijn op connection en andere maatschappelijke thema’s die spelen in de buurt. Met onze barometer tool ontdek je hoe buurten in Nederland scoren op maatschappelijke vlakken, en de onderliggende thema’s als mobiliteit en energietransitie. Voer hieronder je postcode in en bekijk jouw buurt.

vul je postcode in
GoodLife Barometer

Wat betekent connection voor jou?

Bij GoodLife vormen we samen de maatschappij van morgen. We zijn benieuwd naar jouw kijk op wat er speelt. Kom hier in contact en laat jouw mening horen.

Neem contact op
Wat betekent connection voor jou?