WIE WE ZIJN

Met GoodLife als visie volgen we het motto: Wellbeing built well. Dat betekent dat de plekken die we creëren altijd een goed gevoel geven. Waar je gezondheid voorop staat, je met plezier kunt leven, en de gemeenschap het middelpunt van alles is.

Wie zijn wij?

Dura Vermeer Bouw Midden West is een ontwikkelende bouwer, onderdeel van de Divisie Bouw en Vastgoed en herkenbaar in groen en geel. Met ruim 250 enthousiaste collega’s werken wij aan (complexe) woningbouwprojecten en utilitaire projecten in de regio midden – west Nederland. Zowel voor eigen ontwikkeling als voor onze klanten. 

GoodLife is de visie van Dura Vermeer Bouw Midden West om de kloof tussen ontwikkelaar en eindgebruiker te verkleinen en woningen, werkplekken en leefomgevingen te ontwikkelen waarin de mens centraal staat. Met onze barometer tool maken we uit een enorme hoeveelheid data een weerspiegeling van de verschillende buurten en hun belangen in Nederland. Deze waarden gebruiken we als het fundament voor het ontwikkelen van projecten.

DVBMW Website

Het ontwikkelen van plekken waar je wilt zijn

Er wordt nog vaak gebouwd zonder de menselijke maat. Thema’s als duurzaamheid, betaalbaarheid en voorzieningen zijn belangrijke factoren geworden bij de keuze voor een nieuwe woon -en werkomgeving. Daarom onderzoeken we de trends van vandaag én morgen op individueel, sociaal, economisch en maatschappelijk niveau. Deze thema’s en hun invloed op de samenleving vormen hoe we bouwen en ontwikkelen.

Happy Living

De mentale en fysieke gezondheid van de samenleving is steeds belangrijker aan het worden.

Community

De sociale duurzaamheid binnen de samenleving groeit. We staan voor elkaar klaar.

Sustainable Earth

De samenleving van morgen houdt rekening met de aarde. Zo kunnen we nog lang met elkaar vooruit.

Connection

Onze leefwereld groeit. Wij groeien als mensen mee. De mobiliteit tussen ons wordt steeds belangrijker.

ONTDEK HOE DEZE THEMA'S TOT LEVEN KOMEN

Goodlife Barometer

Iedere buurt is anders. Daarom hebben we voor de verschillende buurten in Nederland inzichtelijk gemaakt waar de kwaliteiten én de uitdagingen liggen. 
Benieuwd naar wat er speelt in jouw buurt? Voer een postcode in en bekijk hoe de buurt scoort op het gebied van happy living, connection, sustainable earth en community.

vul je postcode in
Goodlife Barometer

Wat vind jij?

Ook jij kunt iets voor de maatschappij van morgen betekenen. Om gebieden te ontwikkelen waar iedereen zich goed voelt hebben we elkaar nodig. We zijn daarom benieuwd naar jouw kijk op wat er speelt in de maatschappij. Laat het ons weten in de polls op de website. Overige vragen en/of opmerkingen? Kom vooral in contact!

Ga naar de contactpagina
Wat vind jij?